Partner van de Midzomernachtloop

Menzis is ook dit jaar weer partner van de Midzomernachtloop.

 

Menzis en Midzomernachtloop


Wie vaak de natuur in gaat, voelt zich fysiek beter, is beter bestand tegen stress en heeft vaak minder medische zorg nodig. Daarom werken Natuurmonumenten en Menzis samen om meer mensen te laten bewegen in de natuur. Zo versterken we samen de leefkracht van ieder mens. Eén van de activiteiten waar Menzis aan meewerkt is de Midzomernachtloop op 17 juni 2017. Een sportief wandelavontuur waarin je de magie van de nacht ervaart.

 

Spaar punten in SamenGezond

Met het gezondheidsprogramma SamenGezond beloont Menzis een gezonde leefstijl. Als deelnemer van dit programma kunt u punten sparen als u meedoet met de Midzomernachtloop of traint met de Natuurroute App? Deze punten kunnen worden ingewisseld voor leuke producten of korting op uw aanvullende zorgverzekering. 

Voor je deelname aan de Midzomernachtloop ontvang je 200 punten. Deelnemers aan de wandeltochten ontvangen hiervoor een code in de bevestigingsmail en deelnemers aan de wandelmarathon in de nieuwsbrief. Vervolgens kan je de code invoeren bij SamenGezond via samengezond.menzis.nl/activiteiten

Als je de komende maanden gaat trainen is het mogelijk om nog veel meer punten te sparen. Dit kan door tijdens het wandelen de NatuurRoutes-app van Natuurmonumenten aan te zetten. Wil je meer weten over hoe je SamenGezond gebruikt met de Natuur Routes app? Menzis legt het hier uit.

 

Menzis bedrijventeam

Menzis stimuleert ook haar eigen medewerkers gezond bezig te zijn. Daarom doen we met het bedrijventeam Wandelmenzen mee aan de Midzomernachtloop.