Wat is de Midzomernachtloop?

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring in ongerepte natuur? Doe dan mee aan de Midzomernachtloop in een van de kortste nachten van het jaar, de nacht van zaterdag 17 juni op zondag 18 juni. Ga de sportieve uitdaging aan en wandel 21 of 42 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom. Of doe mee aan een van de 31 kortere wandelingen in natuurgebieden verspreid over heel Nederland. Beleef de magie van de nacht! 

Schrijf je direct in

 

Daag jezelf uit, wandel 21 of 42 kilometer! 

Kies jouw favoriete afstand en starttijd en meld je aan:

Je kunt je inschrijven als individuele deelnemer of als team. Het inschrijfgeld voor de 21 en 42 kilometer bedraagt 25 euro per persoon. Per persoon werf je 250 euro aan sponsorgeld. Wandel je met een team? Dan zoek je per teamlid 250 euro aan sponsorgeld.

 

De wandeltochten

 
Wil jij weten wat er 's nachts in de natuur gebeurt? Doe dan mee aan een onvergetelijke wandeltocht. In 25 natuurgebieden kun je meedoen aan de Midzomernachtloop. Kies uit 31 tochten die variëren van 2 tot 12 kilometer. Voor gezinnen hebben we speciale tochten. Bekijk hier alle tochten

Het inschrijfgeld is € 14,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar: € 7,50). Alle inkomsten van de Midzomernachtloop - inclusief het inschrijfgeld - gaan naar de natuur! 
 

Wandelen met een groep

 

Hoe schrijf ik een gezin in?

Een van de ouders schrijft zich in als individuele deelnemer. Na het invullen van je gegevens kies je in het overzicht - een van de laatste stappen van je inschrijving - voor 'Nog iemand toevoegen'. Vul de gegevens in van de volgende persoon en herhaal deze stappen voor alle gezinsleden. Iedereen ingeschreven? Rond dan de inschrijving van je gezin door te betalen.

 

 

Bescherm 1 jaar lang 1 hectare natuur

Dit jaar lopen de deelnemers weer voor de schitterende natuur van Veluwezoom. Met € 250.000 kunnen we een jaar lang de natuur beschermen en enkele mooie projecten uitvoeren waarmee we de natuur in het gebied meer ruimte geven. Als je meedoet aan de sponsorloop, wandel jij met de bijdrage van je sponsors voor 1 jaar bescherming van 1 hectare natuur!
Lees hier meer over het doel van de Midzomernachtloop

 

Lopen voor de natuur

Om mee te doen aan de 21 en 42 kilometer ga je op zoek naar sponsors die samen € 250 bijdragen. Vraag vrienden, familie, buren en collega’s om je te sponsoren! Alle inkomsten van de Midzomernachtloop - inclusief je inschrijfgeld - gaan rechtstreeks naar de schitterende natuur van de Veluwezoom. 

Wil je weten hoe je je kunt voorbereiden en hoe je sponsors werft? Kijk hier voor handige trainingstips en slimme methoden om sponsors te werven.

 

Kom naar de informatiemiddagen

Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Kom dan naar de informatie- en traingingsdagen voor wandelaars van 21 en 42 kilometer. Een wandelcoach geeft je adviezen over de beste wandeltechniek, je krijgt tips voor het werven van sponsors. En we gaan met de boswachter op stap om wild te spotten!

Bekijk de locaties en schrijf je in