Deelname met bedrijfsteam

Ook met een team van je werk is het fantastisch om met de Midzomernachtloop mee te doen. De ultieme teambuilding!

Stel je eens voor, een onvergetelijk avontuur met je collega’s in het donker. En dat in schitterende bossen en heidevelden, dwars door leefgebieden van herten en zwijnen. Een belevenis die een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Maak het mee als bedrijfsteam!  

Schrijf je direct in 

  

Avontuur met je collega's

Vraag je collega’s of vrienden mee te doen in een bedrijfsteam en schrijf je in voor de Midzomernachtloop 2017. Hoe meer bedrijfsteams, hoe leuker! Ga de uitdaging aan en kies een loop van 21 of 42 kilometer in de unieke natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Een stevige prestatie, van zonsondergang tot zonsopkomst!

Je haalt sponsorgeld op bij iedereen die de natuur of jouw prestatie een warm hart toedraagt. Op de website staan tips om je te helpen je sponsorgeld binnen te halen en zodra je ingeschreven bent ontvang je een sponsorkit met handige middelen om sponsors aan te spreken.De Midzomernachtloop is een sponsorloop voor de natuur. Met een bedrijfsteam vorm je met minimaal vijf mensen een team en is je basisinleg € 1250. Elke extra deelnemer haalt 250 euro sponsorgeld op. Het sponsorgeld gaat direct naar natuurprojecten in Nationaal Park Veluwezoom.

De teamcaptain maakt een bedrijfsteam aan, stuurt de link naar collega’s, die zich vervolgens online kunnen inschrijven als teamlid.

Klik op de onderstaande links en maak een team, zodat je collega’s zich kunnen aansluiten.

 

Wandeltips

Wil je hulp bij je wandeltraining? Meld je met je team aan voor een van de informatie- en trainingsmiddagen. Er zijn vier middagen gepland. Een wandelcoach geeft je adviezen over de beste wandeltechniek, je krijgt tips voor het werven van sponsors en je gaat met de boswachter op stap!

 

Laat je zien!

Als je meedoet met een bedrijfsteam, krijg je een eigen teampagina op de site van de Midzomernachtloop. Kies een creatieve naam en download leuke foto’s van je team. En je kunt beschrijven waarom je met dit team deze uitdaging aangaat.

De voordelen op een rijtje:

  • Je steunt als bedrijf de natuur
  • Je beleeft een gezamenlijk avontuur
  • De tocht vergroot collegialiteit en teamspirit