Een beter milieu begint bij jezelf!

Lees hieronder verder hoe je je hele schuldgevoel t.o.v. dit onderwerp in één keer af kunt kopen!

 

Ik ben Sirius de Kok. Ik ben 33 jaar en woon in Culemborg. Als kleine jongen heb ik altijd genoten van alle wandelvakanties met ons gezin! En ook thuis was ik altijd in beweging. Samen met mijn voetbal, was ik altijd te vinden op het sportveldje achter ons huis.

Tegenwoordig zit ik fulltime op kantoor, gebruik ik steeds meer de auto en heeft het speelveldje plaats moeten maken voor Netflix, de PlayStation, de Ipad, Facebook, Twitter etc etc.. Nog net geen Virtual realitybril...

Daarom kan het, denk ik, geen kwaad om af en toe terug te gaan naar de basis. Al is het maar voor één dag/nacht en 'maar' 42 kilometer. Dit moet ongetraind kunnen is het eerste wat ik denk! Het gaat immers om wandelen en niet om bv hardlopen. Dit deden we als kind toch dagelijks??

Meike mijn lieve, relativerende vriendin herinnert mij er aan dat dit ondertussen wel enige jaartjes (en pondjes) geleden is. Maar toch, ik weet het zeker. Met een beetje doorzettingsvermogen doe ik dit gewoon.

De Midzomernachtloop zorgt voor deze unieke mogelijkheid. Ik zie het als een magische ervaring in de ongerepte natuur. Daarom ga ik de sportieve uitdaging aan en wandel deze nacht 42 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom.

Helpen jullie mij, met een kleine financiële bijdrage deze tocht nog bijzonderder te maken??

Koop tegelijkertijd je eigen schuldgevoel t.o.v. ons milieu en de natuur in één klap af! Met jouw hulp draag je namelijk direct bij aan het onderhoud van Nationaal Park Veluwezoom. Hiervoor heeft Natuurmonumenten jaarlijks 250.000 euro nodig.

De euro's uit jouw bijdrage gaan voor 100% naar Nationaal Park Veluwezoom! Maar er is meer! Het gebaar an sich zorgt bij mij ook voor nóg meer motivatie om deze tocht tot een succes te maken!

 

Alvast bedankt voor al jullie steun en laat die midzomernachtloop maar komen!

Sirius de Kok

Sponsorloop Marathon Veluwezoom
Starttijd 20.00 uur