Hoi ik ben Karin. Een jaar geleden ben ik ( in eerste instantie,) noodgedwongen begonnen met "wandelen". En nu ben ik er verslaafd aan geraakt. Ik was altijd een ongezonde ""levensgenieter"" Glaasje wijn, sigaretje en geen beweging.

In werkelijkheid was ik natuurlijk geen "Levensgenieter" maar een "Levensvernietiger"

Door een gezondheidsprobleem moest ik stoppen met roken en veel gaan lopen. In het begin liep ik alleen op een loopband om zo mijn dagelijkse loop oefeningen te kunnen doen. Heel erg saai en moeilijk vol te houden, en toen ben ik "wandelen in de natuur"gaan ontdekken. Voor mij is er een wereld open gegaan. Ik kan nu werken aan mijn gezondheid en tegelijk van de natuur genieten. 

Ik heb door het vele lopen een operatie aan mijn been kunnen voorkomen en ben het lopen echt leuk gaan vinden. In het begin moest ik lopen voor mijn gezondheid, en nu loop ik "Niet omdat het moet, maar omdat het kan"

Deze sponsorloop ben ik dan ook min of meer verplicht aan de natuur.

Starttijd 21.00 uur
14:01 uur 20/04/2017

Planken Wambuis

Herten sporten bij gebied van de informatie middag Ik had me opgegeven voor een informatie middag bij Planken Wambuis op 11 maart. Het was een leuke middag, samen met de boswachter een eindje wezen wandelen en veel info opgedaan. Met de pasen ben ik samen met mijn vriend nog een keer terug gegaan want bij de informatie middag had ik sporen van herten gezien en  nu wilde ik de herten ook graag zien. Ik wist door de sporen natuurlijk waar ze ongeveer zouden kunnen zitten.  Mijn vriend houd van fotograveren en we hadden ons mooi uit de wind met fotocamara, statief, telelens en verrekijker, 1 uur voor zonsondergang geinstaleerd op onze "schuilplaats" . Na ongeveer een half uur zagen we in de verte door het weiland een wandelend stel aankomen,,, pfffff vel rode jassen aan,,,, druk in gesprek en volop in de wind. Tja dat was het dan, die herten kwamen natuurlijk niet meer, die hadden dit stel waarschijnlijk al eerder als wij opgemerkt. Jammer! Dus spullen weer ingepakt en langzaam richting parkeerplaats....EN TOEN... nog geen 20 meter voor ons een das. Prachtig....Blijkbaar was de das druk bezig om een lekker hapje naar binnen te werken, en was hij niet van plan om hiermee op te houden want hij vluchte niet weg. Hij liet zich lange tijd op geringe afstand fotograveren. Uiteindelijk was de 80 kilometerrit hierheen zeker de moeite waard.     Lees meer
Bekijk meer nieuws